Brancher

Revolutionerende 3D-printning i hele verden

I dag er det normalt, at 3D-printning enten outsources eller produceres centralt i virksomheden, med unødige omkostninger af tid og penge til følge. Med Blueprinter er det nu muligt at bringe 3D-print processen tilbage til de enkelte afdelinger i virksomheden, og det er ligeledes blevet mere prismæssigt overkommeligt for små virksomheder.

Blueprinter decentraliserer 3D-print processen ved netop at flytte printeren fra det centrale laboratorium eller eksterne tjenesteudbydere ind på kontoret. Det mindsker tiden fra produktion til marked, hvilket både er en betydelig omkostningsbesparelse ved prototyping og samtidigt bevarer fortroligheden for alle originale prototyper.

“Med Blueprinter kan vi nu fremstille prototyperne in-house hvilket gør designprocessen sikker og til en brøkdel af prisen. Vi har anvendt Blueprinter siden november 2013, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har printet både hele høreapparater såvel som enkelte delkomponenter som kan monteres i de større løsninger.”

- Lars Lund Jørgensen, task manager i AM technology, Oticon.

 
Læs mere om 3D print eller 3D printer pris.