Om Blueprinter


The blueprinter story

Historien om Blueprinter begyndte i 2008 hvor de to maskiningeniører Frederik Tjellesen og Anders Hartmann, som tidligere havde anvendt 3D-printede dele i deres arbejde, blev så inspirerede, at de udviklede en brugervenlig 3D-printer, som tilmed også var prismæssig overkommelig for små virksomheder.

Læs mere om de mange fordele ved en 3D printer Danmark fra Blueprinter.

Meget få virksomheder kan retfærdiggøre, eller endda har råd til at betale op mod 150.000 euro for at printe 3D-prototyper. Frederik og Anders satte sig derfor for at gøre 3D printning tilgængelig for producenter, arkitekter, ingeniører og uddannelsesinstitutioner.

Ideen med at bruge et omkostningslav termisk printhoved i stedet for en traditionel og dyrere laser, viste sig hurtigt som en bæredygtig løsning, og den første printer blev bygget i 2009.

 

I de følgende år brugte Frederik og Anders deres tid på forskning og på at søge bevillinger.

  • I 2012 blev Blueprinter introduceret til sine kunder i Birmingham, England, og de første Europæiske partnere tilmeldte sig, og det engelske salgskontor blev etableret.
  • I 2013 kom en forbedret model af Blueprinter på markedet som yderligere nedbragte printtiden og desuden stort set eliminerede tiden mellem print.
  • I 2014 åbnede den første forhandler i Asien, og den helt nye Blueprinter M2 kom på markedet.
  • I 2015 omfatter vi nu samtlige Europæiske lande og er begyndt at udvide i Asien.

 

Hør mere om vores 3D printer Koebenhavn der kan gøre din hverdag lettere.

TEAM OG VISION

Blueprinter består af en gruppe dygtige og engagerede ingeniører, programmører og sælgere. Vores hovedkontor med næsten 20 medarbejdere ligger i København. Salgsteamet er baseret i både Danmark og Storbritannien, og du finder Blueprinter forhandlere i hele Europa og Asien.

Vi sigter mod at vokse som virksomhed, sprede den revolutionære SHS® Teknologi og levere billig 3D-print på verdensplan. Vi har en vision om at decentralisere professionel 3D-print – og gøre det tilgængeligt, billigt og let for alle at bruge. Med Blueprinter har vi sat os for at producere en kontorvenlig 3D-printer som gør det muligt for millioner af CAD brugere og universiteter rundt om i verden at fremstille deres egne prototyper - hurtigt, nemt og praktisk talt i enhver form.

 

Niels Appel

CEO

Torben B. Lange

CTO

Anders Hartmann

Founder and Senior Engineer

Frederik Tjellesen

Founder and Senior Engineer

Gianluca Dorini

R&D Mathematical Modelling

Mik Rosenfeldt Jørgensen

Industrial Designer & Support Engineer

Helena M. Johansen

Business Process & Oprations Manager

Christian Marcus-Møller

Operations & Quality Technologist

Hannes Lindal

Head of Software and Electronics

Ariadna Marin Camara

R&D Process specialist

Rasmus Lundsgaard

Material and Process Specialist, PhD

Mathias Holten Møller

Senior Financial Controller